Amsterdam s návštěvou Zaanse Schans


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy
    • Pobytové zájezdy

Objevte kouzlo Amsterdamu během jedinečného víkendového pobytu , který spojuje kulturu, historii a nezapomenutelné zážitky. Město vás okouzlí svými ikonickými kanály a mosty, zatímco navštívíte významná místa jako Rijksmuseum (Říšské muzeum), které je domovem světových uměleckých děl, včetně Rembrandtovy "Noční hlídky". Milovníci umění ocení také Muzeum Vincenta van Gogha , kde najdete největší sbírku děl tohoto slavného malíře. Pro zážitek z pravé amsterdamské tradice si nenechte ujít návštěvu brusírny diamantů Stedelij , kde se dozvíte více o umění broušení diamantů, které má v tomto městě dlouhou historii. Vychutnejte si také návštěvu muzea Heineken , kde proniknete do světa jednoho z nejslavnějších piv světa, a pro milovníky historie je tu Westerkerk , ikonický kostel, kde jsou uloženy ostatky samotného Rembrandta. Vaši cestu navíc obohatí výlet do malebné vesničky Zaanse Schans , kde si můžete prohlédnout ikonické holandské větrné mlýny a užít si atmosféru tradičního venkova. Večer zakončete romantickou večeří podél kanálů, nebo se vydejte na plavbu po amsterdamských kanálech , kde se město promění v zářivou pohádku. Tento víkendový zájezd nabízí dokonalou kombinaci historie, umění a relaxace.

Program: 1. den: Odjezd z ČR ve večerních hodinách.

2. Dopoledne návštěva volendamské sýrárny. Poté odjezd do Amsterdamu, kde se přesuneme se centra města a zahájíme naší prohlídku města, během níž navštívíte Muzeumplein, kde se nachází například Říšské muzeum, Muzeum Vincenta Van Gogha, brusírna diamantů nabízející prohlídku zcela zdarma nebo Stedelij muzeum s expozicí moderního umění. Taktéž si ukážeme muzeum slavného holandského piva Heineken. Odtud budeme pokračovat ke kostelu Westerkerk, kde jsou uloženy Rembrandtovy ostatky a v jehož těsné blízkosti se nachází dům Anny Frankové. Společná procházka bude ukončena na náměstí Dam. Odjezd na ubytování.

3.den: Po snídaní nabízíme pojedeme do Zaanse Schans, tedy vesnice nedaleko Amsterdamu. Tato vesnice je proslulá krásnými holandskými domy, větrnými mlýny a především pak možností podívat se na výrobu tradičních holandských bot, tedy dřeváků a lahodných holandských sýrů. Odpoledne návrat do Amsterdamu. Zde bude prostor na individuální volno, na klienty, kteří si objednali plavbu po kanálech , čeká hodinová plavba místních kanálech. Odjezd zpět do ČR ve večerních hodinách, přesný čas odjezdu vám na místě sdělí průvodce.

4. den: Návrat do ČR v dopoledních hodinách.

Vzhledem k platné místní vyhlášce v Amsterdamu, která má za cíl omezit masový turismus, jsou skupinové komentované prohlídky s průvodcem v ulicích města zakázány. Proto bude většina dne věnována individuálnímu programu, který vám umožní prozkoumat město podle vlastních představ. Změna programu vyhrazena.

Další informace: Orientační ceny vstupného Muzeum Madame Tussauds 22€ – 25 € Muzeum Heineken 21€ Rijksmuzeum 23€ Van Gogh Muzeum: 20 € Stedelijk Muzeum: 23 €

Důležité informace: Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 30 osob, pokud není ve Smlouvě o zájezdu nebo v Potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. CK Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků. Změna programu vyhrazena.

Stravování: snídaně

1x snídaně v hotelu 3*

Doprava: autokarem

Nástup / Výstup: NÁSTUPNÍ MÍSTA:
PRAHA - 19:30 Autobusové nádraží Florenc
ÚSTÍ NAD LABEM – 20:45 Zastávka MHD Trmice Globus, Tyršova ulice
Cestovní kancelář si vyhrazuje právo na změny časů odjezdů v závislosti na naplnění kapacit daných autobusů. Přesný čas odjezdu bude určen v pokynech na cestu . Výše uvedené časy příjezdu na jednotlivé zastávky/nástupní místa jsou orientační, můžou se změnit v návaznosti na dopravní situaci a času odjezdu z destinace, a proto není možné je garantovat.

Ubytování: hotel ***

Vybavení: Ubytování je zajištěno v hotelu 3* se snídaní - 1 noc

Vybavení pokojů: Ubytování je ve dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky nebo jednolůžkových pokojích, dle Vaší objednávky. Pokoje jsou standardně vybavené s vlastní koupelnou/WC, kategorie 3*.


25.10. - 28.10.24 pátek - pondělí
snídaně autokarem
Sleva 33% 7 990 Kč 5 390 Kč
cena za 4 dny (3 noci)

Cena zahrnuje

  • autobusová doprava tam a zpět pro 1 osobu
  • 1 zavazadlo do 25 kg /zavazadlový prostor, 1 příruční zavazadlo
  • ubytování v hotelu 3* se snídaní (1 noc)
  • návštěvu sýrárny
  • služby průvodce (s plným výkladem v autobuse, omezeným po městě)
  • pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • při závazné objednávce "Plavba amsterdamskými kanály" - se platí na místě 20€
  • vstupy do jednotlivých objektů
  • cestovní a úrazové pojištění včetně pojištění storna 49 Kč/osoba/den
  • služby za příplatek - místenka v autobuse
  • doporučené kapesné na zájezd cca 70 €/ osoba