Adventní Berlín


  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem

Německá metropole vás během adventu uchvátí svou podmanivou atmosférou a tolika lákavými trhy, že nebudete vědět, který navštívit dřív. Ať už jste dítě, milovník tradic a nostalgie, nebo hledáte něco neobvyklého, Berlín má pro každého něco. Mezi nejpopulárnější trhy patří ty na náměstí Gendarmenmarkt poblíž bulváru Pod Lipami, na Alexandrově náměstí, před Červenou radnicí a u Židovského muzea . Trh před Berlínskou státní operou je známý svou nostalgickou atmosférou, zatímco Postupimské náměstí láká na moderní světelné show a jízdu na malé sjezdovce na gumovém kruhu. Vánoční atmosféra v Berlíně je opravdu jedinečná. Během svátků se německá metropole promění v zářivou scenérii plnou akcí pro všechny věkové kategorie. Procházejte se ulicemi ozářenými tisíci světel, nasajte kouzlo Vánoc a dopřejte si přestávku u stánků s horkým svařeným vínem, punčem a čerstvě upečenými oplatkami na některém z místních adventních trhů. Ve městě najdete desítky vánočních trhů , které nabízejí pestrou škálu zážitků – od tradičních německých až po ty méně obvyklé, typické pro Berlín. Vánoční trhy tu mají dlouhou tradici, sahající až do 15. století , kdy prodejci nabízeli medové pečivo a jiné sladkosti během adventu. V Berlíně se koná přibližně 50 různých vánočních trhů, které nabízejí rozmanité zážitky pro každého.

Program: 1. den - odjezd z ČR v ranních hodinách. Po příjezdu do Berlína prohlídka stěžejních berlínských památek, jako například sídlo Říšského sněmu, Braniborskou bránu, Alexanderpaltz s televizní věží, Berlínský dóm. Procházka bude zakončena v historickém srdci Berlína na náměstí Gendarmenmarkt. Zdejší vánoční trh se totiž řadí k nejpůvabnějším trhům ve městě. Budete mít dosta času na individuální návštěvu vánočních trhů s ochutnávkou místních specialit a nákupů dárků. Odjezd zpět do ČR ve večerních hodinách, přesný čas odjezdu vám na místě sdělí průvodce.

Důležité informace: Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 30 osob, pokud není ve Smlouvě o zájezdu nebo v Potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. CK Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků. Změna programu vyhrazena.

Doprava: autokarem

Nástup / Výstup: NÁSTUPNÍ MÍSTA:
PRAHA - 06:00 Autobusové nádraží Florenc
ÚSTÍ NAD LABEM - 07:15 Zastávka MHD Trmice Globus, Tyršova ulice

Cestovní kancelář si vyhrazuje právo na změny časů odjezdů v závislosti na naplnění kapacit daných autobusů. Přesný čas odjezdu bude určen v pokynech na cestu . Výše uvedené časy příjezdu na jednotlivé zastávky/nástupní místa jsou orientační, můžou se změnit v návaznosti na dopravní situaci a času odjezdu z destinace, a proto není možné je garantovat.


listopad 2024

30.11.24 so sobota - sobota
vlastní autokarem
Sleva 29% 1 400 Kč 999 Kč
cena za 1 den

prosinec 2024

04.12.24 st středa - středa
vlastní autokarem
Sleva 32% 1 400 Kč 949 Kč
cena za 1 den
07.12.24 so sobota - sobota
vlastní autokarem
Sleva 24% 1 400 Kč 1 059 Kč
cena za 1 den
11.12.24 st středa - středa
vlastní autokarem
Sleva 32% 1 400 Kč 949 Kč
cena za 1 den
14.12.24 so sobota - sobota
vlastní autokarem
Sleva 24% 1 400 Kč 1 059 Kč
cena za 1 den
21.12.24 so sobota - sobota
vlastní autokarem
1 059 Kč
cena za 1 den

Cena zahrnuje

  • autobusová doprava tam a zpět pro 1 osobu
  • služby průvodce
  • pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • vstupy do jednotlivých objektů
  • cestovní a úrazové pojištění včetně pojištění storna 49 Kč/osoba/den
  • služby za příplatek - místenka v autobuse
  • doporučené kapesné na zájezd cca 50 € / osoba