Golden Coast Beach Hotel


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Hotel Golden Coast Beach je oblíbeným místem místních obyvatel i návštěvníků z daleka a je ideálním místem pro odpočinek, ochutnávku oblíbené kuchyně nebo relaxaci u koktejlu s výhledem na Středozemní moře. Perfektní poloha na pláži v turistické oblasti Protaras a nabízí vynikající zázemí v podobě různých typů pokojů, konferenčních místností, restaurací a zábavního centra.

Poloha: 400 metrů přes naše zahrady a podél pláže se dostanete do turistické oblasti Pernera s mnoha tavernami, bary, kavárnami a obchody.
5 minut od Paralimni a hlavního pásu Protarasu.
10 minut od Ayia Napa
35 minut od mezinárodního letiště Larnaka
55 minut od hlavního města Kypru, Nikósie

Pláž: Na pláži Louma je díky jemnému a zlatavému písku a křišťálově čisté vodě opravdu příjemné pobývat. Voda je mělká, dobře chráněná umělým zálivem a ideální pro rodiny s malými dětmi. Jedná se jedná o jednu z pláží s akreditací Modrá vlajka.

Důležité informace: POZOR! Vámi rezervovaný zájezd je operován na mezinárodních letech a letech nízkonákladových aerolinek. Cena a dostupnost letenky je aktuální v momentě rezervace. Po dokončení rezervace/objednávky a její úhrady, se mohou se změnit. Proto doporučujeme provést závaznou objednávku a hned ji uhradit . V případě změny ceny v průběhu rezervace Vás budeme neprodleně informovat.

Stravování: polopenze

Stravování formou polopenze.
Restaurace nabízí řadu pokrmů z různých kuchyní, včetně středomořské, dálněvýchodní, ruské, mezinárodní a tradiční kyperské kuchyně. Bufetové stoly, které se každý den obměňují a nabízejí hostům pestrost a možnost vyzkoušet všechny chutě. K dispozici jsou také pokrmy a la carte.

Doprava: letecky

Nástup / Výstup: Předpokládaný letový řád červen – říjen LARNACA
Středa PRG 09:20 - 13:45 LCA 06:00 - 08:45 PRG / LT
Sobota PRG 09:40 - 16:35 LCA 06:20 - 09:05 PRG / LT
Neděle PRG 09:20 - 13:45 LCA 06:00 - 08:45 PRG / LT

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Venkovní bazén, samostatný dětský bazén se skluzavkou.
Vnitřní bazén s jacuzzi, pára a sauna
Fitness centrum s moderním vybavením
Tenisové kurty s možností zapůjčení vybavení za poplatek
Zábava pod vedením instruktorů či animátorů
Gymnastika : cvičení ve vodě, cvičení ve fitku, ranní cvičení, jóga, cvičení tai-chi
Aerobik : Step aerobik, tanec a klasický aerobik
Sportovní aktivity : Fotbal, tenis, lukostřelba, stolní tenis, boccia, šipky, vodní pólo, vodní volejbal a badminton
Večerní program: Karaoke, hudební kvíz, kabaret, místní hudba, taneční večer a mnoho dalších.
Přímo před hotelem je zastávka veřejné autobusové dopravy. Jízdní řád autobusů se mění v závislosti na ročním období a poskytne vám ho naše recepce.

Vybavení pokojů: Pokoje superior s výhledem do vnitrozemí: mají prostorné balkony s luxusním vybavením. Tyto pokoje jsou k dispozici s manželskou postelí nebo oddělenými lůžky a mohou se v nich ubytovat až 3 osoby
Pokoje Marina View nabízejí komfortní standardní vybavení a výhled na nový přístav v kyperském Protarasu. Tyto pokoje se nacházejí v přístavbě a mohou se v nich ubytovat až 3 hosté
Superior sea view pokoje mají balkony s úchvatným přímým výhledem na Středozemní moře. Tyto pokoje jsou k dispozici s manželskou postelí nebo dvěma oddělenými lůžky a mohou se v nich ubytovat až 3 osoby.
Pokoje Superior family s výhledem na vnitrozemí mají ve 3 délky příčky oddělující prostor pro rodiče od prostoru pro děti a nabízejí prostorné ubytování pro velké rodiny.
Vybavení:
Wi-Fi zdarma
Fén
Espresso přístroj
Župan a pantofle
Zásuvky USB
Inteligentní systém osvětlení
Inteligentní klimatizační systém
Sprcha se sprchovým koutem
Bezplatná bezpečnostní schránka
Luxusní koupelnové vybavení
Příslušenství pro přípravu čaje a kávy
Minibar (pro jeho naplnění je nutná žádost)
Bezplatná minerální voda při přihlášení


13.10. - 16.10.24 neděle - středa
polopenze letecky
21 920 Kč
cena za 4 dny (3 noci)
16.10. - 20.10.24 středa - neděle
polopenze letecky
26 635 Kč
cena za 5 dní (4 noci)
20.10. - 23.10.24 neděle - středa
polopenze letecky
20 460 Kč
cena za 4 dny (3 noci)

Cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu Praha - Kypr (Larnaca)- Praha na mezinárodních linkách, povinné příplatky (letištní taxy včetně pozemních služeb a palivový příplatek), odbavené zavazadlo 10 kg , transfer v místě pobytu letiště - ubytování - letiště, ubytování s vybranou stravou, delegát na telefonu, povinné smluvní pojištění CK v smyslu zákona č. 159/1999 Sb

Cena nezahrnuje

  • Klimatickou taxu (hradí se na místě na ubytování), fakultativní služby, cestovní pojištění, volitelné služby za příplatek - zavazadlo 20 kg, přednostní nástup adla, seating..... )